top of page

VEJEN TIL KÆRLIGHED, GLÆDE OG VITALITETMartinus kosmologi viser en vej ud af sygdom og belastende leveforhold. Vi har selv nøglen til det gode liv, men mange aner det ikke. Dystre tankeklimaer, forstærket af konservative kostvaner, sætter sig med tiden som sygdomme, men alle gamle mønstre kan brydes. Vi er selv de eneste, der kan åbne disse selvskabte ”fængsler”. Vi fokuserer på den bedste åndelige og fysiske næring. - Kosmologien er en verdenslærers visioner af livets inderste mysterier. 

Fysisk og Åndelig Næring
Vi indbyder til fem dejlige dage, der handler om vore følelser og indsigt i livet, vores personlige udvikling mod højere livsformer, og hvorledes vi finder vejen mod glæde, vitalitet og næstekærlighed. Vi ser på den skæbne, der ofte holder os fast, og på hvorledes vi med vores vilje og træning kan forny tilværelsen. Vi sætter fokus på den bedste åndelige næring og den ideelle fysiske føde, og vi vil forsøge at se livet med den vises øjne​.


Teori eller Selvindlysende Sandhed
Disse dage er et spændende møde med ånden bag menneskelivet og verdensaltet, som den er oplevet intuitivt af den geniale danske forfatter Martinus. Ret ukendt i sit hjemland tilhører han alligevel verdens største vise. Han henvender sig såvel til de slægter, der lever nu som til fremtidens menneske. Martinus sætter gennem åndsvidenskaben tro og religion i intelligensens klare lys. Kosmologien kaldes også ”Martinus kosmiske analyser” og giver ”Livsmysteriets løsning”. Analyserne ses af os som teorier om livet og universet, mens de for den vise er selvindlysende sandheder. Martinus (1890 – 1981) har en helt egen brug af tegnede og farvelagte symboler, der bruges som støtte for forståelsen af de kosmiske sammenhænge.​Ingen Religion

Martinus kosmologi danner ikke basis for nogen tro eller sekt, der er ingen ritualer, ingen form for dyrkelse, ingen uniform, ingen særlig ”indviede”, og bevægelsen skal ikke være global. - Analyserne er en gave til den, der vil forstå livet og finde dets mening. - Når vi afholder kursus her, skal I ikke betale en vis procentdel til Martinus Institut. Enhver kan frit holde kurser og er selv ansvarlig for aktiviteten.


Mit forhold til Kosmologien
Kosmologien er blevet en væsentlig del af mit liv, og jeg har undervist og holdt foredrag mere end 30 år i stoffet. Den indeholder som sagt indslag af livets største eventyr. Den giver indsigt i tilværelsens dybeste sammenhænge, harmoniserer følelseslivet, er sundhedsskabende og giver livslyst. Som psykoterapeut får jeg lov til at se ind i mange menneskeskæbner. Jeg kender til følelseslivet - ikke bare intellektuelt.
Her betyder kosmologien for mig en udvidet forståelse af det menneske, som jeg møder.
Jeg tilbyder evt. også spirituel vejledning ud fra kosmologien.

Kursusdagene

På kurset kan du bo her på stedet eller hjemme. 

 

Lørdag arbejder vi fra kl. 14 – 18 kun afbrudt af kaffe/tepause og har aftensamling fra ca. kl. 19.30 – 21,

 

Søndag er der tilbud om øvelser før morgenmaden og Kl. 12 er der middagsmåltid.

Veganer-/vegetarkost er en vigtig del af vores koncept og der bliver tid til at se køkkenhaven og gå tur i de smukke omgivelser.

 

Kurset er både for nye og trænede interesserede.​


Ingolf Plesner.

 

 

 

bottom of page