top of page

Kullerup kurser tilbyder også

Kullerup kurser rummer en lang række muligheder og fornyer sig løbende, du faste tiltag er kreativdagene, de hyggelige arbejdsdage og generalforsamlingen, hvor alle der er velkomne; støttemedlemskab koster kun 100kr

Kreativitet og personlig udvikling er uløseligt forbundet. Du kan følge psykoterapi op ved at tegne, male eller forme væsentlige indsigter, drømme og indre billeder.

En hel lørdag eller søndag ind imellem, se program.
Anne Grete Buhl (billedkunst, filtning, vævning),
Hanne Kudsk Jensen (vævning og tegning)
Ingolf Plesner (25 år som billedkunstlærer)
       

Arbejdsdage året rundt

7000 m² have byder på mange dejlige timer ude. I det lyse halvår skal der sås, luges, hakkes mm. Bær og frugt plukkes fra juli til oktober.

Den mørke tid går med træfældning og beskæring, drivhus og urtehave ordnes og komposten sættes op.

Du kan ringe og aftale at komme en dag og arbejde i hus og have
Vi opfatter jeres arbejde som en gave til stedet 

Støtteforeningen

Du giver stedet liv ved at blive medlem af støtteforeningen. Den åbner mulighed for at søge midler til drift, forbedringer, vedligeholdelse, for at modtage gaver og arv. Du kan blive støttemedlem ved at indsætte 100kr til foreningen
på konto 9860 251860 - husk blot at angive dit navn. Det er os en stor glæde at mærke jeres opbakning.

Den årlige generalforsamling er hyggelig og rar, og en god måde at møde de interesserede på en uformel og afslappet måde.

Cirkeldans

Vi danser to weekender årligt, og danser på Mazdaznankurserne.

Det at danse og bevæge os i enkle danse i en kreds af andre danseglade personer giver motion og glæde, men det giver også så meget andet. Dans healer, det er bevist. Dansen påvirker hele vores personlighed dvs. kroppen, sundhed, mentalt, følelsesmæssigt, sociale  relationer,  spirituelt  med  mere.  Vi  vil  danse  og  opleve  denne påvirkning og hvad vi aktivt kan bruge dansen til.

 

5 danse til et forløb inspireret af de 5 rytmer af Gabrielle Roth. 5 faser som vi danser os igennem, som et forløb med at løse en opgave. Jeg vælger forskellige danse og fortæller om symbolikken, som I så kan bruge imens I danser.

Randi og Carsten Michaëlis –

www.cirkeldans.dk  randi@carmic.dk

tlf. 32595729  

METAsundhed GRUNDKURSUS
TANKEFELT-TERAPI
EFT OG METASUNDHED

METAsundhed er en analysemetode. Den beskriver konfliktchok som udløsende årsag til sygdomssymptomer. Den viser sammenhæng mellem konfliktchok, hjernens tolkning af chokket, det berørte hjernelag, og de tilsvarende belastede væv/ organer. Behandling af de

udløsende chok, kan få symptomerne til at forsvinde. - Lær at forstå din intelligente krop, at udnytte dine medfødte evner til selvhelbredelse. Bliv fri for angst, frygt og bekymring om sygdom og skab balance mellem krop og sjæl. Opnå dybere forståelse for, hvad kroppen fortæller, når den er syg, og hvad følelser og tanker betyder for sundhed og sygdom. Forbindelsen mellem krop, sind, hjerne og miljø belyses, hvor konflikter og chok ses som årsag til symptomer som kræft, astma, hovedpine, eksem, forkølelse, rygproblemer m.m.

Grundkursus til METAsundhed practitioneruddannelsen.

Grundbog: S. Billander: ”Din intelligente krop”. Købes på www.mygind.dk - Læs bogen igennem før starten. Ingolf Plesner. 

Grundbøger: Lars Mygind og Hanne Heilesen: ”Tankefeltterapi og EFT - få ro i sindet, fred i hjertet og lethed i kroppen.”

Senere: Susanne Billander: ”Din intelligente krop”. Begge Bøger kan købes på www.mygind.dk- Det er en fordel, at læse bøgerne igennem før starten. Vi læser 15 - 25 sider pr. gang.

 

Kurset har en teoretisk del og en terapeutisk del. Når man arbejder på denne måde, kan det få karakter af dybgående psykoterapi, da det er vores egne traumer og belastninger, vi bearbejder. Kurset svarer til et grundkursus. Ca. 16 mødegange over året.

bottom of page