top of page

Liv, Vækst, Visdom

LÆS ÅRETS PROGRAM

 HJERTEBLAD 107

2022-2023

Dagkurser, Weekend- og Ugekurser 2023
Tilmeld helst en uge før, hvis du vil være sikker på at få plads
Klik på billede eller titel for mere information om kurserne 
Hjerteblad 107 forside_edited.jpg
familieopstilling.jpg
WEEKEND MED FAMLIEOPSTILLING JUNI

Lørdag 03 juni kl. 10–21 og søndag 04. juni kl 9-16  

Målet med familieopstillingen er at skabe nærhed og kærlighed i familien. Det er en nænsom form for psykoterapi – ofte i en gruppe. Opgaven er nu, at bilægge konflikterne ved at sætte ord på det usagte, ved at udtrykke de følelser, der blev lukket nede, og finde indsigt, forståelse og medfølelse. Ofte slutter en opstilling med, at alle står og holder om hinanden i kærlighed. Disse sessioner kan virke tilbage på hele familiens dynamik. - Er holdet lille reduceres opholdets længde og pris. - Hjemmeboende betaler nedsat pris. Ønsker en stedfortræder en opstilling, betales fuld pris.

Ingolf Plesner: Gestaltterapeut – Familieopstiller – TFTterapeut – META-practitioner – Regressionsterapeut.. Læs mere.

 

dance-1.jpg
CIRKELDANS - SACRED DANCE

Fredag 09 juni kl. 16. - søndag 11. juni kl. 15

(Kommer du først fra lørdag kl. 10 reduceres prisen)

 

Cirkeldans har en helende og åndelig dimension. Vi danser i fællesskab og samvær, som de individuelle personligheder, vi er. Vi tager den plads, vi behøver, og giver naboerne samme mulighed. Vi finder helhed og mening, fokuserer på nuet, på trinene, som vi udfører lige nu til musikken.

 

Vi finder den fælles energi, glæde og ro, så vi mærker vores indre kerne. Den oplevelse og indsigt, vi opnår i dansen, fremmer kærlighed til andre og omsorg for vores omverden og for jordkloden. Vi vil fordybe os i dansene til dejlig musik fra hele verden og fordybe os i dansene. Medbring lette sko at danse i.

Information: Danseleder Randi og Carsten Michaëlis.

 

www.cirkeldans.dk mobil: 51 36 74 54, randi@carmic.dk -

Tilmelding via Kullerup Kurser her på siden.

Fra fredag kl. 16: (Fællesrum: Kursus 600 kr.+ ophold 1365 kr. i alt 1965 kr., - enerum + 230 kr.) (Udeboende: Kursus 600 kr. + ophold 760 kr. i alt 1360 kr.)

Fra lørdag kl. 10: (Fællesrum: Kursus 600 kr.+ ophold 650 kr. i alt 1250 kr., - enerum + 115 kr.) (Udeboende lørdag kl. 10: Kursus 600 kr. + ophold 475 kr. i alt 1075 kr.)

 

zarathustra.jpg
MAZDAZNAN – SOMMERDAGE 2023:

Onsdag 05. juli kl. 18 – søndag 09. juli kl. 15

Bliv klogere på dit liv gennem en visdomslære, som er evig aktuel. Mazdaznan er en holistisk og spirituel lære. Ved at arbejde med Mazdaznan visdoms- og livslære er det muligt at finde metoder, som kan fremme udviklingen af vores sanser og generelt forbedre vores sundhed.

 

Kroppen er vores instrument til at opleve og nyde livet med her på jorden. Des bedre instrumentet er stemt, des større indsigt og livsglæde. Den livsglade stemning i filosofien og livsvisdommen har vi med, mens vi arbejder med åndedrætsøvelser og kirteløvelser, med ernæring, fordøjelse, kropspleje mm.

 

Alle er velkomne til opbyggende og muntre dage med foredrag, øvelser, afspænding, sang, cirkeldans og lækker mad efter Mazdaznans kostprincipper.

Se mere på www.mazdaznan.dk

Undervisere: Irrenne Peier, Britta B. Christiansen, Randi Michaëlis, Lene Ravn m.fl.  (Fællesrum: Kursus 1430 + ophold 2660 - i alt 4090 kr. - eneværelse + 460 kr.)
(Udeboende: Kursus 1430 + ophold 1320 - i alt 2750 kr.)

 

Studiegrupper: 

LÆSEGRUPPE:

Det Evige Verdensbillede –

MARTINUS ÅNDSVIDENSKAB

Hveranden mandag 

i ulige uger 

kl. 15.30 - 18:00:

Det Evige Verdensbillede eller ”symbolbøgerne” indeholder tekster, der uddyber symbolerne. Vi læser ca. 20 normalsider pr. gang. Unik chance for at læse Martinus analyser sammen med andre. Vi taler om stoffet og relaterer det til livet. Gruppen har arbejdet i mange år, men nye deltagere er velkomne. 

Ingolf Plesner. (50 kr./gang)

2-2-1-Bog2_DetEvigeVerdensbillede_L.jpg

SAMTALEGRUPPER – MARTINUS ÅNDSVIDENSKAB:

Gruppe 1: Hveranden tirsdag

i ulige uger

 kl. 19 – 21.30

Gruppe 2: Hveranden onsdag

i ulige uger

 kl. 14 – 16.30

Gruppe 3: OnLine

Hveranden onsdag

i lige uger

kl. 15.30 - 17.30


Svar på vore spørgsmål til tilværelsens udfordringer søges i åndsvidenskaben.

I en spirituelt interesseret gruppe tales om udvikling og skæbne, helse og sygdom, parapsykologiske fænomener, liv og død, reinkarnation, politik, dagligdagens problemer, det ophøjede og kontakten op. Ingen ”lektier”.

Nye deltagere er velkomne.

Ingolf Plesner. (50 kr./gang)

KURSER 2024

image.png
PSYKOTERAPI OG ÅNDSVIDENSKAB WEEEKEND 2024

MARTS 2024 - Fredag eftermiddag til søndag – MARTS 2024

Et berigende kursus for alle, der er optaget af personlig udvikling – også for terapeuter, der arbejder med terapiens åndelige aspekter: Psykoterapi er en nøgle til udvikling. - Martinus' kosmologi er et kompas, der viser vejen i livet og involverer forståelsen af reinkarnation, karma og repetition, af menneskets udvikling og af udviklingens mål.

Der veksles mellem oplæg, samtale og demonstrationer af TFT (tankefeltterapi), METAsundhed, familieopstilling, gestalt, bioenergi og regression til tidligere liv, som relateres til kosmologien, der er en integrerende overbygning for al psykoterapi og psykologi.

Psykoterapi kan løse op for det traumatisk bundne og undertrykte, den kan lægge op til at træne ny væremåde og nye vaner, og den kan løsne de bånd, vi har lagt på os selv.

 

Kosmologien giver dyb forståelse af tilværelsen og meningen med og retningen i livet. Den giver indsigt i, at vores møde med naturen og vores ”næste” dybest set er ”ophøjede” begivenheder, der indebærer et ”guddommeligt nærvær”. 

Ingolf Plesner.

bottom of page